Starten 🚀

Angela Brink reviews

Lees hier Angela Brink reviews en bekijk de resultaten die de studenten van ons hebben behaald.
Dana Stoffers
Dana is momenteel 23 jaar en is een aantal maanden geleden bij mij begonnen als 1-1 student en heeft inmiddels al een aantal mooie resultaten behaald door middel van YouTube Cash Cow.
Dana is afgestudeerd als schoonheidsspecialiste en is daarna begonnen met haar eigen onderneming. Ze vind het ondernemen geweldig, waardoor ze zelf een kamer huurde in een pand waar ze schoonheidsbehandelingen kon geven.

Helaas door de corona moest ze een paar keer dicht en heeft ze ervoor gekozen om een vaste baan te kiezen. Haar vaste baan beviel op dat moment heel goed, alleen wilde ze graag sparen om uiteindelijk op haar zelf te kunnen gaan wonen en leuke reizen te maken. Ook wou Dana meer vrijheid om weer eigen baas te kunnen zijn. Helaas is het voor de gemiddelde mens met een modaal inkomen bijna onmogelijk om op jezelf te gaan wonen en hiernaast nog te kunnen sparen of leuke dingen te doen, dus heeft ze besloten om te gaan kijken welke mogelijkheden er nog meer waren op gebied van geld verdienen.
‘’ Ik ben super blij dat ik Angela tegen ben gekomen. Mijn resultaten waren al snel zichtbaar en dat had ik niet gekund zonder de uitgebreide 1-1 training. Ik heb na 6 maanden al mijn baan kunnen opzeggen en werk nu samen met Angela vanuit het buitenland. Angela heeft mij veel inzichten gegeven op gebied van geld, maar ook op gebied van zelfontwikkeling. Nu geniet ik van een vrij leven, kan ik reizen en verdien ik tegelijkertijd geld. De droom van ieder als je het aan mij vraagt’’
Dana kwam ons tegen op TikTok en twijfelde niet te lang om mij een berichtje te sturen.
Na een super tof gesprek en een gezamenlijke call, heeft ze vrijwel direct besloten om een 1-1 traject bij ons aan te gaan en de stap te durven wagen.

Na een aantal maanden behaalde Dana al gelijk resultaten en ze was erg gemotiveerd om dit door te kunnen zetten. Nu kan ze reizen, heeft ze meer vrijheid, werkt ze gemiddeld 2-3 uurtjes op een dag en heeft ze een boven modaal inkomen kunnen genereren.

De klik tussen Dana en het bedrijf was ontzettend goed, omdat we zagen dat Dana een doorzetter was. Hierdoor hebben wij Dana een aanbod gedaan en gevraagd of zij het 2e gezicht van mijn bedrijf wilde worden, zodat ze hierdoor naast YouTube nog een passief inkomen kon genereren. Met volle trots zei ze ‘ja’.

Ze vertelt zelf het super leuk te vinden om iedereen te helpen, omdat ze zelf ook zo is begonnen en hierdoor anderen kan inspireren. Dana is voor ons het bewijs dat iedereen dit kan starten en je letterlijk jouw leven kan transformeren binnen een aantal maanden.

Bekijk de Casestudy van Dana

Angela Brink heeft het meest uitgebreide online platform. Zie hieronder de studentenresultaten & reviews.

Angela Brink Reviews
"lekker bijverdienen naast me baan 🚀"
Angela Brink Reviews
"Door Angela ben ik enorm gegroeid"
Angela Brink Reviews
"Goede begeleiding en goed te combineren met je baan/studie"

Resultaten bij Angela Brink + reviews

Angela Brink Reviews
"Top ervaring!"
Angela Brink Reviews
"Een echte aanrader. 🏆"
Een paar maanden geleden ben ik gestart met de cursus die YouTube Academy aanbied. In de video’s word precies duidelijk gemaakt wat je stap voor stap moet doen. Ook het contact met Angela is prettig, ze is een ondernemende vrouw die passie heeft voor wat ze doet en zich in wil zetten om anderen hier ook bij te helpen!
Angela Brink Reviews
Ruth Boerma
1-op-1 Traject
De cursus die gemaakt is, is heel duidelijk, alles wordt hier in uitgelegd. Heb je tussendoor een vraag mag je deze altijd stellen en zou je ook antwoord terug krijgen.
Je wordt er stap voor stap doorheen geholpen tijdens de filmpjes in de cursus.
Angela Brink Reviews
Rosenna Beekelaar
1-op-1 Traject
Ik ben een aantal maanden geleden gestart met deze cursus. De cursus is duidelijk uitgelegd met filmpjes. Ook tijdens de calls wordt er goed meegedacht en wordt je de juiste richting ingestuurd, hele fijne begeleiding!
Angela Brink Reviews
Anne Linn
1-op-1 Traject
Passief inkomen verdienen?

Nog meer reviews over Angela Brink

"Ik ben zelf net begonnen. Ik heb Angela nu zelf een paar keer gesproken. Ze legt alles duidelijk en begrijpelijk uit. Ook helpt ze je en geeft ze je tips hoe je het beste dingen kan aanpakken. Ik geloof dat met deze cursus het een stuk makkelijker zal gaan en ik de juiste hulp zal krijgen die ik nodig heb!"
NA
Naomi
"Twee maanden geleden heb ik besloten om de cursus aan te schaffen. Ik heb gekozen voor 1 op 1 begeleiding en ben daar erg tevreden over. Ik hoef maar een berichtje te sturen en ik heb gelijk een afspraak voor een online call waarin persoonlijk advies gegeven wordt. Angela kijkt met mij mee en helpt mij met de juiste keuzes te maken. Daarnaast geeft Angela extra toelichting over de online cursus tijdens een persoonlijk gesprek. Hierdoor begrijp ik nog beter wat ik in de cursus geleerd heb!"
DA
Daisy
"Een aantal maanden geleden heb ik de stap genomen om de 1-1 cursus aan te schaffen bij Angela. Hiervoor had ik meerdere gesprekken gehad met Angela en legde ze me alles duidelijk uit, waardoor ik deze stap heb durven nemen.
Tijdens de eerste call heeft Angela alles met me doorgenomen en kreeg ik duidelijke uitleg van haar.
Ik wist wat ik moest doen en bij eventuele vragen dan kon ik bij Angela terecht.
Ook bij de volgende call nam Angela alles met mij door en gaf hier duidelijke uitleg over.

De modules en video’s zijn duidelijk, je krijgt een goede/uitgebreide uitleg en Angela weet waar ze het over heeft dus ik raad deze online cursus zeker aan!

Het persoonlijke contact van Angela waardeer ik enorm!!"
CY
Cynthia
"Ik ben iets meer dan een maand geleden met de course gestart en heb er nu al zoveel van geleerd. Angela geeft super snel antwoord en wil overal hij helpen. In de course staan ontzettend duidelijke videos met informatie en hoe je deze informatie perfect toepast. Dit is echt ern aanraden om aan te schaffen als je wilt gaan ondernemen!"
DJ
Djamilla
"Angela is erg vriendelijk en behulpzaam, ze helpt je om alle stappen te doorlopen. Ook kan je altijd terecht met vragen, waarop ze goed antwoord kan geven en daarbij duidelijke uitleg geeft. Ik ben blij met de begeleiding die ik van Angela krijg."
I
Iris Klein
"Ik heb bij Angela gekozen voor het 1 op 1 traject, bij de eerste video call met Angela legt ze alles zo goed uit en neemt echt de tijd voor je. Al mijn vragen waren meteen duidelijk na de eerste call. De video's die je kan bekijken op het leerplatform zijn ook leuk om te bekijken en super duidelijk. Angela geeft je echt een super vertrouwd gevoel en nu nog meer zin om te knallen en te beginnen met Youtube Cash cow!"
L
Louise Sevens
"Vanaf dag één werd ik meteen meegenomen in het hele proces. Hierdoor wist ik precies wat ik kon verwachten en kon ik doelen voor mezelf stellen. Angela maakt altijd tijd vrij om mijn vragen te beantwoorden en geeft me alle tijd en ruimte om dit proces op eigen tempo te doen. Dit vind ik persoonlijk heel erg fijn ivm mijn studie!"
C
Cris Van der Corput
"Angela heb ik via social media benaderd en zo om informatie gevraagd. Hierin was zij direct heel duidelijk en ben ik al snel aan de slag gegaan met een van haar business partners. Snel en eerlijk antwoord en de 1op1 begeleiding zorgt ervoor dat wat je doet, goed gaat! Ik ben erg tevreden en en heb 0 spijt dat ik de investering heb gedaan!"
S
Sophie Middelkoop
"Het is een aanrader! Als iemand die heel stellig is over aanschaffen van trainingen had ik bij Angela meteen een goed gevoel door haar transparantie. Na de training aangeschaft te hebben, werd ik verrast met dat er meer dan 100 lessen zijn wat jou klaarstoomt voor de Youtube Cashcow wereld! En de structuur is trouwens helemaal top!"
OU
Oumss
"Ik ben momenteel bezig met mijn eigen youtubekanaal en het gaat echt wel de goeie kant op! Zeker door de goede begeleiding van mijn coach Angela. Ik zou deze ervaring echt iedereen aanraden je komt jezelf hierin ook echt in tegen en je blijft u eigen hierin ook echt wel in motiveren en je eigen hele tijd verbeteren en dat geeft jezelf als persoon een enorme boost! Als je deze ervaring aangaat dan geef ik de tip mee blijven doorzetten! En niet opgeven want het is inderdaad een bewezen verdien model!! Je komt er wel na een tijd maar je moet echt doorzetten en als je goeie resultaten ziet dan krijg je alleen maar meer zelfvertrouwen erbij!!! Dus echt een aanrader! Top keuze geweest!!🚀💗"
KY
Kylie
"De curcus was een enorme leerzame ervaring waar je makkelijk doorheen gaat en goed te begrijpen is. Daarnaast staan er genoeg documenten die je kan gebruiken bij het opstarten. Bij vragen kan je bij Angela terecht. Ik ben heel enthousiast om te gaan starten!"
DE
Demi
"Ik ben een paar maand geleden begonnen met de 1-op1 training. Na ontzettend lang dubben en nadat ik heel veel vragen aan Angela heb gesteld, ben ik toch gestart! Ik heb nog geen resultaten bereikt met mijn kanaal maar ga er zeker vanuit dat dit wel komt! Angela reageert altijd snel en eerlijk. Erg fijn, ik had geen betere coach kunnen wensen ♡"
ST
Sterre
"Een super goed programma en top 1 op 1 begeleiding. Je kan altijd bij Angela terecht om vragen te stellen en ze denkt goed mee voor oplossingen. Ondanks dat ik een fulltime studie volg is dit prima te combineren."
BA
Bas
"Ik ben een tijdje geleden begonnen met de cursus. Alles wordt heel duidelijk uitgelegd en is voor iedereen begrijpbaar! Als je hulp nodig heb wordt je altijd goed en snel geholpen zodat je zelf weer verder kan. Ik ben heel erg tevreden en ik zou het iedereen aanraden!"
DA
Danisha
"Ik heb nu al erg veel geleerd van Angela! Alleen de cursus zelf is erg leerzaam en leuk opgezet. Angela legt je alles stap voor stap uit in de filmpjes die zijn geüpload in de course. Daarnaast heb je ook een optie tot 1-op-1 begeleiding. Hier heb ik zelf voor gekozen en hier ben ik dan ook erg over te spreken! Je kunt calls inplannen met Angela en haar collega”s en op die manier persoonlijke vragen stellen over jouw kanaal. Echt top! Zeker een aanrader😊"
NO
Noelle
"In het begin vond ik het een beetje spannend om eraan te beginnen. Maar na de eerste call ben ik meteen aan de slag gegaan met Angela Hier staan heel veel duidelijke en goede video’s in, zodat je snel aan de slag kan👍🏼. Ook als je vragen heb antwoord angela super snel, dat vind ik persoonlijk heel fijn. Zo kan ik snel verder met waar ik gebleven was.
De samenwerking vind ik tot nu toe heel fijn 🥰 en raad het andere zeker aan om te starten."
IK
Robin van Hoof
"Ik ben goed begeleid tijdens het traject! De cursus is heel duidelijk en de 1 op 1 calls zijn heel fijn. Ook de groepscoaching is erg inspirerend om naar te luisteren.
Als je een nieuwe stap wilt nemen in ondernemen is dit zeker een aanrader!"
Angela Brink Reviews
Sascha van Wanrooij
"Ik ben een poosje geleden begonnen met een 1 op 1 traject. Angela heeft alles heel mooi en goed uitgelegd in korte filmpjes waardoor je direct al een duidelijk beeld hebt. Verder is ze heel behulpzaam en geeft ze je ook de tijd. Iets wat ik zelf erg fijn vind!"
JE
Juliet
"Geen idee waarom er zo een haat word verspreid over de curcus / coaching maar naar mij mening is alles gewoon top . Heb de 1:1 curcus aangeschaft en ben altijd goed ondersteund door Angela. Soms duurt het wat langer voor antwoord maar ik zal zeker niet te enige zijn. Ze zet zich altijd in voor haar mensen 🥰"
C
Ceyda Aydogdu
"Het bedrijf helpt je snel! Zij staan altijd klaar voor je als je vragen hebt. Zij willen ook dat je zo snel mogelijk ,maar ook zo goed mogelijk bezig gaat. Het contact is goed en zij reageren snel."
JO
Joel
"De cursus van Angela is een echte aanrader. De video's zitten goed in elkaar. De 1 op 1 calls zijn bijzonder waardevol.
Die meid weet echt waar ze over praat.
Zit je erover te denken om ook een cursus te gaan volgen, schrijf je dan bij haar in."
AS
Astrid
"Ik ben 2 maanden geleden begonnen met de 1 op 1 begeleiding na dat ik Angela benaderd had via social media. In het begin erg zitten twijfelen omdat ik niet durfde te investeren in mijzelf omdat alles onbekend was en ik niet goed wist wat mij te wachten stond. Tijdens mijn intake gesprek werd alles heel rustig en helder uitgelegd, waarin ik al meteen een gemoedelijk en vertrouwd gevoel over Angela kreeg. Maar ook over de begeleiding en de video’s die je kunt volgen, zodat je er niet alleen voor staat. Dit heeft er mede voor gezorgd dat ik de stap heb durven maken.
Tijdens mijn calls neemt Angela en haar collega's ruim de tijd om alles goed door te nemen, je wordt begeleidt in het gehele proces, erg fijn!! Daarbij krijg je eerlijk en oprechte feedback waardoor je weer verder kan. Daarnaast zijn de video's ook erg duidelijk en een hulpmiddel om even weer door te nemen wanneer je het even niet meer weet. Ik werk er zelf 36 uur bij naast en het is goed te combineren, mede doordat ik er zelf ook veel van leer en door de enthousiasme. Ik heb daarom ook geen moment spijt dat ik bij Angela begonnen ben en zou het iedereen ook aanraden. Ten eerste voor jezelf om te leren en te ontwikkeling als persoon, maar ook om te durven dromen en te geloven in je zelf dat je het kan en je doelen en plannen uitkomen. Ga zo door Angela!!"
IR
Iris van Eden

Heb je nu al de kriebels?

Wil jij al nu alvast starten met het creëeren van een passieve inkomstenbron?
De meest gemaakte fout van beginnende ondernemers is dat ze altijd te laat zijn of achter de kudde aanlopen. Voorkom dat jij deze keer WEER te laat bent met het maken van jouw keuze!
Plan nu jouw afspraak
Veelgestelde vragen
Hoeveel tijd kost een Youtube cash cow channel mij?
Je bent met 1 kanaal ongeveer 2-3 uur per week bezig als je de video’s laat uitbesteden. Wanneer je de video’s zelf gaat maken zal dit ongeveer 2 uur per dag zijn.
Hoeveel geld heb je nodig om te beginnen met een Youtube cash cow kanaal?
De video’s die je laat uitbesteden, kosten je ongeveer 40 dollar per video. Bij video’s van 4-5 minuten is dit ongeveer 25 dollar. Hier is dus ook nog mee te spelen. Dat is dus je enige investering tot je toegelaten bent bij het youtube partnerprogramma en je dus geld kan gaan verdienen met je video’s.
Waarom zou ik beginnen met een Youtube cash cow channel?
Youtube cash cow is makkelijk op te schalen, je kunt het naast je studie of werk doen, je kunt er een goed passief inkomen mee creëren, je bent locatie onafhankelijk, je kunt je eigen tijden bepalen, je hebt winstmarges van 90% en YouTube is het grootste platform wat betreft delen en bekijken van video’s en zal dus altijd blijven groeien.
Hoe verloopt de uitbetaling van YouTube cashcow?
Door middel van het platform Google Adsense. Dit platform betaalt jouw geld uit.
Waarom ben je begonnen met het coachen in Youtube Cashcow?
Ik merkte dat er een wereld bestond die niks wist van online geld verdienen en hoe relatief makkelijk het eigenlijk kan zijn en wil dit graag aan anderen overbrengen.
Wat kun je verwachten bij het starten?
Goede hulp van professionele coaches. Goede 1-1 begeleiding, waarbij we jou van A-Z alle stappen leren. Een uitgebreid online educatief platform en vooral heel veel persoonlijk contact en begeleiding.
"Fijne Cursus, als je een nieuwe stap wilt nemen in ondernemen is dit zeker een aanrader."
Sascha van Wanrooij
Passief inkomen verdienen?

Website door Digitale Helden
cross