DM ons! 🚀

Creeër jouw eigen tijden en vrijheid.

Verdien een passief inkomen met anonieme YouTube video’s 
zonder met je gezicht op YouTube te staan!
DM ons!
Stuur 'YOUTUBE' naar ons via Instagram DM
2
+
Jaar ervaring
50
+
Miljoen weergaven
350
+
Studenten geholpen
Het team van Angela Brink
YouTube University is het meeste uitgebreide educatieve platform die dames leert te ondernemen wanneer ze niet weten waar ze moeten starten.
Als een jonge ondernemer die zelf erg struggelde met het feit waar en hoe te moeten beginnen. Merkte ik als geen ander hoe belangrijk de juiste handvaten zijn. YouTube University leert jou niet alleen het businessmodel en hoe jij een passief inkomen kunt creëren, maar zo veel meer. Samen met mijn succescoaches zorgen wij ervoor dat jij van begin tot eind de hulp krijgt om jezelf te kunnen ontwikkelen tot een ambitieuze succesvolle ondernemer.

Wat is Youtube Cashcow?

YouTube CashCow is een geautomatiseerd businessmodel, waarbij je video’s gaat of laat maken en deze post op YouTube. Hierbij hoef je niet je gezicht te laten zien, dus het is ook nog compleet anoniem. Deze video's leveren jou geld op doormiddel van advertenties die jij zelf niet hoeft te voorzien, hierdoor creëer jij dus een passieve inkomstenbron. Met andere woorden (een leuke bijverdienste of fulltime inkomen).
Veelgestelde vragen

Kan Youtube mij financiële vrijheid bieden?

Dit is zeker mogelijk. Met 1 kanaal kan je consistent 2-8K verdienen elke maand of zelfs meer. Dit kan je automatiseren en opschalen naar meerdere kanalen. Hoe meer je zelf in kanalen stopt, hoe meer passief inkomen je dus kan gaan verdienen.

Heb je ervaring nodig om te beginnen met een Cash Cow channel?

Nee, iedereen kan hiermee starten, jong en oud. Zonder en met ervaring. Alles is mogelijk. Ook hoef je geen speciale technische vaardigheden te beheersen.

Wat zijn de voordelen van dit businessmodel in vergelijking tot andere businessmodellen?

Met YouTube Cash Cow heb je hoge winstmarges, geen blokkades, geen voorraadkosten, je hoeft niet je eigen advertenties te runnen en dit businessmodel is relatief makkelijk te schalen en te automatiseren.

Hoe lang duurt het om je kanaal viral te laten gaan?

Bij onze studenten zien wij vaak terug dat ze naar 20-25 video’s viraal gaan en toegelaten worden tot het partnerprogramma. Dit kan ook eerder zijn, maar wij noemen even een gemiddelde. Binnen een maand zou jij dus al geld kunnen gaan verdienen met jouw kanaal.

Wat kun je verwachten bij het starten van de YouTube University?

Goede hulp van professionele coaches. Goede 1-1 begeleiding, waarbij we jou van A-Z alle stappen leren. Een uitgebreid online educatief platform en vooral heel veel persoonlijk contact en begeleiding.

In 4 stappen succesvol worden met Cashcow

Angela Brink Calendly
Stap 1
Stuur mij een DM met 'YOUTUBE'
Dan ga ik (Angela) persoonlijk met jou in gesprek om te zien of wij een goede match zijn en of ik jou verder kan helpen succesvol te worden met YouTube Cashcow.
Stap 2
Vind het juiste onderwerp voor jouw kanaal
Niche onderzoek is erg belangrijk. Dit is een van de hoofd fundamenten als het gaat om YouTube Cash Cow. Hier helpen wij jou graag bij!
Wat is een YouTube Cashcow?
Beginnen met YouTube Cashcow
Stap 3
Start jouw kanaal!
Zet jouw eerste kanaal op en zorg samen met ons dat jouw kanaal
word toegelaten door het partnerprogramma.
Stap 4
Start geld te verdienen met YouTube
Wij zorgen er samen met jou voor de je geld gaat verdienen doormiddel van advertenties via Google AdSense.
Passief inkomen verdienen?
Stuur 'YOUTUBE' naar ons via Instagram DM
Jouw droom is toch hetzelfde als die van mij?
Net als vele andere studenten die wij hebben geholpen, kunnen wij met alle zekerheid zeggen dat het mogelijk en haalbaar is een leven te leiden als een princes. Dit begint echter met jouw eigen inzet en hier helpen wij graag bij! Met onze hulp zorgen wij ervoor dat jij net als mij een zorgeloos leven lijdt, lekker kunt reizen en kunt leven als een princesje.
Wat je kunt verwachtingen vanuit ons:
Ultieme mindset skills die jou helpen daar te gaan, daar waar jij eigenlijk wilt opgeven
We leren jou een passief inkomen te genereren doormiddel van YouTube Cash Cow kanalen
We leren jou hoe jij hierna ook zonder ons je leven lang kunt genieten van onafhankelijke werklocaties
Ook leren we jou je kanalen op te schalen en dit te automatiseren, wat zorgt voor maar 2 uurtjes werk per dag.
Nog niet  overtuigd?
Lees hier wat voorafgaande studenten ervan vinden:
Angela Brink Reviews
Angela Brink Reviews
Angela Brink Reviews
Heb je nu al de kriebels?
Wil jij al nu alvast starten met het creëeren van een passieve inkomstenbron?
De meest gemaakte fout van beginnende ondernemers is dat ze altijd te laat zijn of achter de kudde aanlopen. Voorkom dat jij deze keer WEER te laat bent met het maken van jouw keuze!
Stuur ons een DM!
DM versturen
Stuur 'YOUTUBE' naar ons via Instagram DM
Veelgestelde vragen
Hoeveel tijd kost een Youtube cash cow channel mij?
Je bent met 1 kanaal ongeveer 2-3 uur per week bezig als je de video’s laat uitbesteden. Wanneer je de video’s zelf gaat maken zal dit ongeveer 2 uur per dag zijn.
Hoeveel geld heb je nodig om te beginnen met een Youtube cash cow kanaal?
De video’s die je laat uitbesteden, kosten je ongeveer 40 dollar per video. Bij video’s van 4-5 minuten is dit ongeveer 25 dollar. Hier is dus ook nog mee te spelen. Dat is dus je enige investering tot je toegelaten bent bij het youtube partnerprogramma en je dus geld kan gaan verdienen met je video’s.
Waarom zou ik beginnen met een Youtube cash cow channel?
Youtube cash cow is makkelijk op te schalen, je kunt het naast je studie of werk doen, je kunt er een goed passief inkomen mee creëren, je bent locatie onafhankelijk, je kunt je eigen tijden bepalen, je hebt winstmarges van 90% en YouTube is het grootste platform wat betreft delen en bekijken van video’s en zal dus altijd blijven groeien.
Hoe verloopt de uitbetaling van YouTube cashcow?
Door middel van het platform Google Adsense. Dit platform betaalt jouw geld uit.
Waarom ben je begonnen met het coachen in Youtube Cashcow?
Ik merkte dat er een wereld bestond die niks wist van online geld verdienen en hoe relatief makkelijk het eigenlijk kan zijn en wil dit graag aan anderen overbrengen.
Wat kun je verwachten bij het starten van de YouTube University?
Goede hulp van professionele coaches. Goede 1-1 begeleiding, waarbij we jou van A-Z alle stappen leren. Een uitgebreid online educatief platform en vooral heel veel persoonlijk contact en begeleiding.
"Fijne Cursus, als je een nieuwe stap wilt nemen in ondernemen is dit zeker een aanrader."
Sascha van Wanrooij
Cashcow kanaal starten?
eyegraduation-hatcross