Verdien een passief inkomen met anonieme YouTube Cash Cow Video’s

Mis de kans niet om online geld te verdienen met YouTube video's, zonder zelf in beeld te zijn.
2
+
Jaar ervaring
50
+
Miljoen weergaven
350
+
Studenten geholpen

Mijn naam is Angela Brink

Ik ben een jonge ondernemer die geniet van het leven, houdt van reizen, gek is op ondernemen en in Spanje woont. Deze stabiele situatie is er echter niet altijd geweest. Op mijn 15e koos ik voor een opleiding als kapster, maar wist vrijwel direct dat dit niets voor mij was. Mede dankzij het 'te veel' luisteren naar de mening van anderen koos ik dit toch. Ik studeerde af en een aantal jaar werkte ik fulltime als kapster in de salon. Ik werkte lange dagen van 9:00 tot 18:00 of 20:00 voor ongeveer 1500,- per maand. Ik had totaal geen passie voor dit vak en ook totaal geen vrijheid. De corona tijd naderde en de salons waren verplicht hun deuren te sluiten. Ik was destijds toen 18 jaar. Ik was echt klaar met mijn baan en zocht naar een 'andere' manier. Die manier heb ik gevonden en wil ik graag met jullie delen.

Zit je in dezelde situatie als dat ik zat of wil je eigen baas zijn en een goed inkomen krijgen, dan is dit een mooie kans om het bij ons te proberen. Wil je nu eerst meer weten of heb je vragen, meld je dan aan voor onze gratis webinar. Het is de eerste YouTube live masterclass. Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.
Aanmelden voor webinar

Jouw droom is toch hetzelfde als die van mij?

Net als vele andere studenten die wij hebben geholpen, kunnen wij met alle zekerheid zeggen dat het mogelijk en haalbaar is een leven te leiden als een princes. Dit begint echter met jouw eigen inzet en hier helpen wij graag bij! Met onze hulp zorgen wij ervoor dat jij net als mij een zorgeloos leven lijdt, lekker kunt reizen en kunt leven als een princesje.
Ultieme mindset skills die jou helpen daar te gaan, daar waar jij eigenlijk wilt opgeven
We leren jou een passief inkomen te genereren doormiddel van YouTube Cash Cow kanalen
We leren jou hoe jij hierna ook zonder ons je leven lang kunt genieten van onafhankelijke werklocaties
Ook leren we jou je kanalen op te schalen en dit te automatiseren, wat zorgt voor maar 2 uurtjes werk per dag.

In 4 stappen succesvol worden met Cashcow

Stap 1

Meld je aan voor onze webinar

In deze webinar leggen wij de stappen uit om zo snel mogelijk een passief inkomen te verdienen met YouTube Cashcow.
Wat is een YouTube Cashcow?
Stap 2

Vind het juiste onderwerp voor jou

Niche onderzoek is erg belangrijk. Dit is een van de hoofd fundamenten als het gaat om YouTube Cash Cow. Hier helpen wij jou graag bij!
Stap 3

Start jouw kanaal!

Zet jouw eerste kanaal op en zorg samen met ons dat jouw kanaal
word toegelaten door het partnerprogramma.
Stap 4

Start geld te verdienen met YouTube

Wij zorgen er samen met jou voor dat je geld gaat verdienen doormiddel van advertenties via Google AdSense.
Angela Brink Reviews

Wat studenten ervan vinden:

  • "Vanaf dag één werd ik meteen meegenomen in het hele proces. Hierdoor wist ik precies wat ik kon verwachten en kon ik doelen voor mezelf stellen. Angela maakt altijd tijd vrij om mijn vragen te beantwoorden en geeft me alle tijd en ruimte om dit proces op eigen tempo te doen. Dit vind ik persoonlijk heel erg fijn ivm mijn studie!"
    Cris Van der Corput
  • "Ik ben iets meer dan een maand geleden met de course gestart en heb er nu al zoveel van geleerd. Angela geeft super snel antwoord en wil overal hij helpen. In de course staan ontzettend duidelijke videos met informatie en hoe je deze informatie perfect toepast. Dit is echt ern aanraden om aan te schaffen als je wilt gaan ondernemen!"
    Djamilla
  • "Het is een aanrader! Als iemand die heel stellig is over aanschaffen van trainingen had ik bij Angela meteen een goed gevoel door haar transparantie. Na de training aangeschaft te hebben, werd ik verrast met dat er meer dan 100 lessen zijn wat jou klaarstoomt voor de Youtube Cashcow wereld! En de structuur is trouwens helemaal top!"
    Oumss
Neem contact op

Verdien ook een passief inkomen

Veelgestelde vragen

Wat is een Youtube Cashcow Channel nou precies?

Youtube Cash Cow is een online verdienmodel waarbij je video’s gaat maken of laat maken door een vast cash cow team. Denk hierbij aan de top 10 grootste huizen. Dit zijn dus beelden met alleen visuele inhoud. Door middel van advertenties onder de video’s verdien je uiteindelijk geld.

Hoe verloopt de uitbetaling van YouTube cashcow?

Door middel van het platform Google Adsense. Dit platform betaalt jouw geld uit.

Wat zijn de voordelen van dit businessmodel in vergelijking tot andere businessmodellen?

Met YouTube Cash Cow heb je hoge winstmarges, geen blokkades, geen voorraadkosten, je hoeft niet je eigen advertenties te runnen en dit businessmodel is relatief makkelijk te schalen en te automatiseren.

Waarom ben je begonnen met het coachen in Youtube Cashcow?

Ik merkte dat er een wereld bestond die niks wist van online geld verdienen en hoe relatief makkelijk het eigenlijk kan zijn en wil dit graag aan anderen overbrengen.

Hoeveel geld heb je nodig om te beginnen met een Youtube cash cow kanaal?

De video’s die je laat uitbesteden, kosten je ongeveer 40 dollar per video. Bij video’s van 4-5 minuten is dit ongeveer 25 dollar. Hier is dus ook nog mee te spelen. Dat is dus je enige investering tot je toegelaten bent bij het youtube partnerprogramma en je dus geld kan gaan verdienen met je video’s.

Hoeveel tijd kost een Youtube cash cow channel mij?

Je bent met 1 kanaal ongeveer 2-3 uur per week bezig als je de video’s laat uitbesteden. Wanneer je de video’s zelf gaat maken zal dit ongeveer 2 uur per dag zijn.

Wat kun je verwachten bij het starten van de YouTube University?

Goede hulp van professionele coaches. Goede 1-1 begeleiding, waarbij we jou van A-Z alle stappen leren. Een uitgebreid online educatief platform en vooral heel veel persoonlijk contact en begeleiding.

Ga ik mijn investering wel terug verdienen met het Youtube University Programma?

Als jij onze strategieën en stappen blijft volgen hoogstwaarschijnlijk altijd, mits jij er zelf genoeg werk in blijft stoppen.

Dana Stoffers

Angela Brink Reviews
Dana is momenteel 22 jaar en is een aantal maanden geleden bij mij begonnen als 1-1 student en heeft inmiddels al een aantal mooie resultaten behaald door middel van YouTube Cash Cow.

‘’ Ik ben super blij dat ik Angela tegen ben gekomen. Mijn resultaten waren al snel zichtbaar en dat had ik niet gekund zonder de uitgebreide 1-1 training van de YouTube University. Ik heb na 6 maanden al mijn baan kunnen opzeggen en werk nu samen met Angela vanuit het buitenland. YouTube University heeft mij veel inzichten gegeven op gebied van geld, maar ook op gebied van zelfontwikkeling. Nu geniet ik van een vrij leven, kan ik reizen en verdien ik tegelijkertijd geld. De droom van ieder als je het aan mij vraagt’’
YouTube
University
eyegraduation-hat